Skip to content
RobDamink

Rob Damink

Managing Director

Professionele diensten

Rob stelt zich voor

Rob Damink, is eigenaar van Source By Net Bv opgezet in 2012. Vanaf 1989 loopt hij rond in het Verre Oosten, na zijn studie economie heeft hij een paar jaar voor de klas gestaan. Daarna heeft hij voor diverse bedrijven gewerkt en over de wereld gereisd. Bedrijven waarvoor hij heeft gewerkt zijn OA Wibra inkoop allerlei, Beter Bed Hoofd Inkoop, Ahold en als laatste was hij Inkoopdirecteur bij Nedac Sorbo, non food gebeuren in de supermarkten.

Rob is gedreven in Inkoop & Verkoop verder goed in het bedenken van nieuwe producten. Hij heeft een goed en gedegen netwerk wereldwijd. Veel productkennis en is altijd bereid om mensen te helpen.

Durf te vragen, BNI is daar goed voor te gebruiken. Heb je bel of mail en we maken een afspraak.

Over Source By Net BV

Source By Net bv is een bedrijf gespecialiseerd in import & Export met name in het Verre Oosten China, India, Indonesië, Bangladesh, Sri lanka.
In China hebben we 2 kantoren van daaruit regelen we de zaken voor onze klanten. Onze klanten zij de grotere retailers en daarnaast hebben we veel kleinere klanten die de goederen bij ons afnemen.. De producten die we regelen zijn van Kleding, Sieraden, Batterijen, Huishoudelijk, enz. Eigenlijk zijn we van alle markten thuis.
Verder Exporteren we luxe goederen van Europa naar China, de laatste jaren zijn dat hoofdzakelijk nieuwe auto’s geweest o.a. Audi, BMW, Rangerover, Mercedes.
Gezien de handel uit het verre oosten al jaren lastig is zijn wij in 2016 weer begonnen met productie in Nederland.
We zijn de producent van DE SMIKKELPLANK dit is een houten serveerplank, taps plank, kaasplank, Borrelplank, enz.
Onze grootste afnemer is Detailresult met winkels als Dirk , Deka markt. Daar naast leveren we ook Vomar, Hoogvliet, Kruidvat, Bigbazar enz. Verder hebben we nog vele andere klanten als, Nollen Bakkerij, Natuurmonumenten, Zuivelhoeve, veel horeca en catering.
De meeste planken die we maken zijn van Rustiek Eikenhout, rest hout van pakket en laminaat vloeren. Alle hout is FSC gekeurd. De planken worden geproduceerd bij de Werkwijzer in Oldenzaal. Dit is een sociale werkplaats met jongeren met een beperking tot de arbeidsmarkt. De Smikkelplank is uniek elke plank heeft een verhaal, een prachtig verhaal van sociaal, ecologisch en economisch ondernemen.
Source By Net Bv heeft naast DE SMIKKELPLANK nog een product ontwikkelt. Dit is Epr Ecofix.. Dit is een 100% Biologisch fixeermiddel om de Eikenproccesierups te bestrijden. Op dit moment zijn we drukbezig dit product in de markt te zetten. Van uit verschillende instanties is er belangstelling getoond en zijn de eerste afspraken voor het voorjaar alweer gemaakt.