Skip to content
Pandfoto_jessica
Jessica van Raalte

Jessica van Raalte

Eigenaar

Gezondheid & Wellness > Voeding

Jessica stelt zich voor

Zoek jij een diëtist, voedingsdeskundige, gewichtsconsulent of voedings- en leefstijlcoach?

Jessica van Raalte begeleidt jou naar een afgeslankt lijf. Wil jij minimaal 10 kilo afvallen? Wil je volop energie hebben en lekkerder in je vel zitten? Dan ben je bij haar aan het goede adres. Ze kijkt altijd naar wat jij nodig hebt binnen je huidige leefpatroon. Je maakt daarbij je eigen keuzes. Samen bekijk je jouw mogelijkheden. Leer jouw valkuilen kenen, los deze op en krijg dat fitte lijf.
Voor een positieve leefstijlverandering is Jessica de juiste stok achter de deur. Wil je afslanken en dit afgeslankte lijf behouden met gewone voeding? Met lekkere recepten verwen jij jezelf én slank je af.

Jessica is daarnaast darmfloratherapeut. Wist jij dat zo’n 80% van de ziektes ontstaan vanuit de darmen? Wist jij dat zo’n 70% van jouw immuunsysteem zich in jouw darmen bevindt? Dat onderstreept het belang van een gezondere leefstijl. Normaliter betaalt gezonder eten  zich uit in gewichtsverlies. Ook ervaar je meer energie en verminderen diverse hormoongerelateerde klachten. In het geval dat aanpassing te weinig zoden aan de dijk zet, biedt gericht onderzoek uitkomst. Jessica werkt hiervoor samen met een erkend laboratorium met meer dan 20 jaar ervaring. Ben je zelf goed bezig en ‘schiet’ het nog niet echt ‘op’ informeer naar de mogelijkheden. Het doel is om jouw lijf net dat zetje in de goede richting te geven, zodat je lichaam het weer overneemt. Je achterhaalt door middel van poep-/ bloedonderzoek gericht de oorzaak van klachten. En mooier nog, hoe je dit herstelt.

Met een vitaliteitsreset spreek je het zelfgenezende vermogen van jouw lijf aan. Denk aan je mobiele telefoon. Heb je er veel apps op, heeft ‘ie geen goed virusprogramma of doe je geen update, dan heb je meer kans op haperingen. Jij maakt verschillende gebeurtenissen mee. Waar sla jij die op in je lijf? Slechts 5% van jouw acties voer jij bewust uit. Het kan zo maar zijn dat jouw klacht een hele andere oorzaak heeft dan jij denkt.

Over Jessica van Raalte

Doe je niets met opgeslagen gebeurtenissen, dan gaat jouw lichaam na een tijd reageren. Je voelt je gefrustreerd omdat dingen niet lopen, zoals je wilt. Je twijfelt aan je lichaam en voelt niet goed aan wat je wel kunt doen.

Reset dan de lading die jij hebt opgeslagen in je lijf. Wil jij een gezonder lijf, stel je dan open voor meer dan zichtbaar is om met je bewustzijn te begrijpen. Je doorloopt een gestructureerde aanpak die ervoor zorgt dat je werkt van klacht naar kracht. Je gaat terug ‘naar je fabrieksinstellingen’.

Ben jij op zoek naar?

 • voedingsdeskundige
 • voedingscoach
 • leefstijlcoach
 • online diëtist
 • gewichtsconsulent
 • darmfloratherapeut
 • afslanken & afvallen
 • ondersteuning bij vage klachten
 • vitaliteitsreset
 • healing
 • oplossing voor overgangsklachten

online afslanken met een voedings- en leefstijlcoach i.p.v. een diëtist
Je gaat voor een gezonder lijf en een gezonder brein in een fitter bij jou passend lijf. Je hebt veel energie om de dingen te ondernemen waar jij enthousiast over bent. Jessica van Raalte is jouw stok achter de deur bij het behalen van je leefstijldoelen.